0670/273-3892 H,SZ,P 14-17-ig

Megrendelés menete

1. Árajánlat kérése

Mivel minden megbízás más, arra kérünk, hogy töltsd ki ezt az űrlapot, és add meg nekünk a szükséges dokumentum részleteit. Áraink a munka hosszától, határidejétől és szintjétől függenek. Ha szerkesztésre, korrekcióra vagy korrektúrára van szükséged, fontos, hogy elküld nekünk a kérdéses dokumentumot, mert gondosan el kell olvasnunk, hogy egyedi ajánlatot tudjunk küldeni. Általános irányelveket az árszabásunkról itt olvashatsz.

Miután elküldted nekünk az ajánlat kérést, számíthatsz arra, hogy 2-3 órán belül válaszolunk neked, de a legtöbb esetben még gyorsabban. Ha ezen időn belül mégse kapnál emailt tőlünk, akkor nézd meg a Spam mappádat, mivel sajnos néha oda érkezik az emailünk. Ne használj Outlook-os vagy Yahoo-s email címet, mert az esetek nagy százalékában nem kézbesítődnek a leveleink ezen postaládákba.

 

2. A munka megrendelése

Ha tetszik az árajánlatunk és úgy döntesz, hogy megrendeled a munkát, akkor válasz emailben küldd el nekünk számlázási neved és címed, mi pedig megküldjük a számlát az utalási adatokkal.

 

3. Fizetés

A megbízási díj fizetésére két lehetőség van. Fizethetsz egyszeri vagy két részletben. Kis összeg (40 000 Ft alatt) illetve rövid határidő (8 napon belül) esetén egy összegben kérjük a díjat, hosszabb határidő illetve nagyobb összeg esetén választható a két részletben fizetés is (50-50%). A fizetés a számlán lévő számlaszámra utalással vagy banki befizetéssel is történhet (CIB Bank). Mindkét esetben csak akkor kezdünk hozzá a munkához, ha beérkezett a munkadíj. Ha úgy döntesz, hogy két részletben fizetsz, akkor a munka felénél elküldjük neked az addig elkészült részeket, és ezzel esedékessé válik a munkadíj második fele. Fontos, hogy addig nem tudjuk folytatni a munkát, amíg ez be nem érkezik hozzánk. A számlázási adatok elküldésekor előre jelezni kell, hogy ha két részletben szeretnél fizetni.

 

4. Folyamatban lévő munka

Miután megérkezett a megbízási díj, valamint elküldted az összes szükséges információt a munkához, az író elkezd dolgozni a dokumentumon. Ezen a ponton részleges határidőket is beállíthatsz, ha a munkának bizonyos részeit egy korábbi időpontban szeretnéd megkapni. Fontos tudnod, hogy erre később nem lesz már lehetőséged, a részhatáridőket mindig a megrendeléskor kell megadnod.

A munka közben közvetlenül tudsz az íróval kommunikálni a DogaAngyal saját üzenőfelületén, de az ügyfélszolgálat is áll a rendelkezésedre.

 

5. Az írás befejezése után

Büszkék vagyunk az íróink által nyújtott minőségi munkára, de ha úgy látod, hogy szükséged lenne korrekcióra, akkor nyugodtan jelezd nekünk. Fontos tudnod, hogy a javítási kérést kizárólag a Javítási Kérelem dokumentum kitöltésével tudod elindítani. Az ár tartalmaz egy egyszeri ingyenes javítást. Ennek további feltételeiről az ÁSZF-ben olvashatsz.

 

Ajánlatot kérek