0670-232-1512

Megrendelés menete

1. Árajánlat kérése

Mivel minden megbízás más, arra kérünk, hogy töltsd ki ezt az űrlapot, és add meg nekünk a szükséges dokumentum részleteit. Áraink a munka hosszától, határidejétől és szintjétől függenek. Ha szerkesztésre, korrekcióra vagy korrektúrára van szükséged, fontos, hogy elküld nekünk a kérdéses dokumentumot, mert gondosan el kell olvasnunk, hogy egyedi ajánlatot tudjunk küldeni. Általános irányelveket az árszabásunkról itt olvashatsz.

Miután elküldted nekünk az ajánlat kérést, számíthatsz arra, hogy 2-3 órán belül válaszolunk neked, de a legtöbb esetben még gyorsabban. Ha ezen időn belül mégse kapnál emailt tőlünk, akkor nézd meg a Spam mappádat, mivel sajnos néha oda érkezik az emailünk. Ne használj Outlook-os vagy Yahoo-s email címet, mert az esetek nagy százalékában nem kézbesítődnek a leveleink ezen postaládákba.

 

2. A munka megrendelése

Ha tetszik az árajánlatunk és úgy döntesz, hogy megrendeled a munkát, el kell küldened a számlázási adataidat. Ennek alapján kiállítjuk a számlát az utalási részletekkel.

 

3. Fizetés

A megbízási díj fizetésére két lehetőség van. Fizethetsz egyszeri vagy két részletben. Kis összeg illetve rövid határidő esetén egy összegben kérjük a díjat, hosszabb határidő illetve nagyobb összeg esetén választható a két részletben fizetés is. Mindkét esetben csak akkor kezdünk hozzá a munkához, ha beérkezett a munkadíj. Ha úgy döntesz, hogy két részletben fizetsz, akkor a munka felénél elküldjük neked az addig elkészült részeket, és ezzel esedékessé válik a munkadíj második fele. Fontos, hogy addig nem tudjuk folytatni a munkát, amíg ez be nem érkezik hozzánk.

 

4. Folyamatban lévő munka

Miután megérkezett a megbízási díj, valamint elküldted az összes szükséges információt a munkához, az író elkezd dolgozni a dokumentumon. Ezen a ponton részleges határidőket is beállíthatsz, ha a munkának bizonyos részeit egy korábbi időpontban szeretnéd megkapni. Fontos tudnod, hogy erre később nem lesz már lehetőséged, a részhatáridőket mindig a megrendeléskor kell megadnod.

A munka közben közvetlenül tudsz az íróval kommunikálni a DogaAngyal saját üzenőfelületén, de az ügyfélszolgálat is áll a rendelkezésedre.

 

5. Az írás befejezése után

Büszkék vagyunk az íróink által nyújtott minőségi munkára, de ha úgy látod, hogy szükséged lenne korrekcióra, akkor nyugodtan jelezd nekünk. Az ár tartalmaz egy egyszeri ingyenes javítást. Ennek további feltételeiről az ÁSZF-ben olvashatsz.

 

Ajánlatot kérek