0670/273-3892 (05.25-től 08.31-ig szünetel)

Árak

Árainkat oldalszámok alapján határozzuk meg, azonban ez változhat a téma specifikussága, nehézsége, a dolgozat szintje és a határidő függvényében, hiszen érthető, hogy egy mesterképzés szintjén íródott dolgozat nem ugyanolyan kritériumoknak kell, hogy megfeleljen, mint egy alapképzésben íródott. Sokan ezt nem veszik figyelembe, és így nem születnek minőségi munkák. A mi célunk azonban, hogy a mester dolgozatok is kiváló minőségben készüljenek, megfelelve a magasabb szintű elvárásoknak, hiszen ez a te érdeked is. Ahhoz pedig, hogy extra rövid határidőket is el tudjunk vállalni, és ily módon gyors segítséget tudjunk nyújtani neked, sokszor íróinknak fel kell függeszteniük más munkát, vagy éppen éjszaka kell, hogy dolgozzanak.

Nagyon fontos, hogy az ajánlatkérő űrlapon pontos oldalszámot adjatok meg, mivel az árazásunk oldalszám alapú. Tehát a 30-40 oldal terjedelemmel mi nem tudunk számolni, mert nem tudjuk, hogy pontosan hány oldalt szeretnél rendelni. Így mielőtt elküldöd az ajánlatkérést kérünk arra, hogy döntsd el, hogy konkrétan hány oldalra adjuk az ajánlatot.

Az árajánlatunk minden esetben a mi oldalszámozásunkra vonatkozik, ami 1800 karaktert jelent oldalanként szóközökkel. Ha eltérő terjedelemre van szükséged, akkor azt az ajánlatkérőben jelezd. Mi nem vállalunk felelősséget azért, ha utólag derül ki, hogy neked más mennyiségű karakterre van szükséged.

Az alábbiakban tehát csupán tájékoztató jelleggel megtalálod az irányadó árszabásunkat (minimum árak):

Dokumentum írása

Alap szinten magyarul: 4000 Ft/ oldal (kb 1800 karakter szóközökkel)

Angolul: 5400 Ft/oldal

Mester szinten magyarul: 4800 Ft/ oldal (kb 1800 karakter szóközökkel)

Angolul: 6100 Ft/oldal

Témavázlat készítése (max 3 oldal): 17 000 Ft (Alap szint)/ 24 000 Ft (Mester szint)

Angolul 23 000 Ft/29 000 Ft

ÚJ SZOLGÁLTATÁS VIZSGÁZÁSHOZ! KATT IDE!

Prezentációk:

Powerpoint prezentáció készítés általunk írt dokumentumból: 1800 Ft/ dia

Powerpoint prezentáció készítés nem általunk írt dokumentumból: 2700 Ft/dia

Powerpoint prezentáció készítés új feladatként: 3800 Ft/dia

Ezek az árak nem sürgős megrendelések esetén irányadóak, sürgős esetben a sürgősségi határidő és a kért oldalszám függvényében módosulnak.

Tájékoztató jelleggel: egy 30 oldalas dokumentum 14 napon belüli megírása már sürgősnek minősül. Ezen belül pedig minél rövidebb a határidő a sürgősségi felár olyan mértékben nő.

Statisztikai számítások esetében szintén felárral számolunk. Ezt előre jelezni kell a megrendelésnél.

A minimum megbízási díj 2 oldal, így egy oldalas megbízás esetében is ezt az árat számoljuk. Ennek az az oka, hogy egy oldal esetén is a minőségi munkához az írónak jelentős időt kell szánnia a kutatásra.

Javítás és lektorálás

Ennek a díjszabása nagyon nehezen meghatározható, mivel függ a javítandó anyag mennyiségétől. Azt azonban fontos tudni, hogy sok esetben nehezebb egy meglévő munkát kijavítani, mint egy újat megírni. Ennek az az oka, hogy az írónak jelentős idejébe telik a meglévő munkát átolvasni, a javítandó részeket megkeresni, majd azt a kért változtatások szerint a dolgozat meglévő szerkezetébe, annak stílusába beleszerkeszteni. Így egy javítás esetében az anyagok áttanulmányozása is az ár részét képezi.

Általánosságban elmondható, hogy egy kb 30 oldalas munka átnézése és kisebb részek javítása, szerkesztése 30 000 Ft-nál kezdődik.

Nyelvtani átnézés, javítás

Alapár: 880 Ft/oldal (ezt minden esetben ki kell fizetni,ez a díja annak,hogy az író átolvassa az összes mondatot)

Ehhez jönnek az alábbiak:

– 0 és 5 hiba javítása között : + 220 Ft/oldal

– 5 és 10 hiba javítása között: + 330 Ft/oldal

– 10 és 15 hiba javítása közöt: + 440 Ft/oldal és így tovább a folytatás.

A hivatkozások formai követelményeknek való megfelelésének az átnézése:

Hivatkozások: 220 Ft /darab.

Dolgozat véleményezése

30 oldalig: 22 000 Ft

30-50 oldalig: 27 500 Ft

50 oldal felett: 33 000 Ft

Ha szeretnél pontos árajánlatot kapni, kattints ide.

Fontos! Minden ajánlatkérésre maximum 3 órán belül válaszolunk (munkaidőben), így, ha nem kaptad meg ajánlatunkat ezen időn belül, nézd meg a Spam mappát, mert sajnos néha előfordul, hogy oda érkezik az emailünk.

Ne használj Outlook-os vagy Yahoo-s email címet, mert az esetek nagy százalékában nem kézbesítődnek a leveleink ezen postaládákba.

A fenti árak tájékoztatóul szerepelnek, minimum irányadó árak, tehát ez az oldal nem minősül ajánlattételnek!