0670/273-3892 H-P 14-18ig

Megrendelés menete

1. Árajánlat kérése

Mivel minden megbízás más, arra kérünk, hogy töltsd ki ezt az űrlapot, és add meg nekünk a munka részleteit. Ha segédanyag vagy témavázlat írásra kértél ajánlatot, akkor az ár függ a témától és a határidőtől.

Miután elküldted nekünk az ajánlat kérést, számíthatsz arra, hogy 2-3 órán belül válaszolunk neked, de a legtöbb esetben még gyorsabban. Ha ezen időn belül mégse kapnál emailt tőlünk, akkor nézd meg a Spam mappádat, mivel sajnos néha oda érkezik az emailünk. Ne használj Outlook-os vagy Yahoo-s email címet, mert az esetek nagy százalékában nem kézbesítődnek a leveleink ezen postaládákba.

2. A munka megrendelése

Ha tetszik az árajánlatunk és úgy döntesz, hogy megrendeled a munkát, akkor válasz emailben küldd el nekünk számlázási neved és címed, mi pedig megküldjük a digitális számlát az utalási adatokkal.

3. Fizetés

A mentorálást és a témavázlat készítést minden esetben előre egy összegben kérjük rendezni.

Segédanyag írás esetén a megbízási díj fizetésére két lehetőség van. Fizethetsz egyszeri vagy két részletben. Kis összeg (45 000 Ft-ig) illetve rövid határidő (8 napon belül) esetén egy összegben kérjük a díjat, hosszabb határidő illetve nagyobb összeg esetén választható a két részletben fizetés is (50-50%). A fizetés a számlán lévő számlaszámra utalással vagy banki befizetéssel is történhet (CIB Bank). Mindkét esetben csak akkor kezdünk hozzá a munkához, ha beérkezett a munkadíj. Ha úgy döntesz, hogy két részletben fizetsz, akkor a munka felénél elküldjük neked az addig elkészült részeket, és ezzel esedékessé válik a munkadíj második fele. Fontos, hogy addig nem tudjuk folytatni a munkát, amíg ez be nem érkezik hozzánk. A számlázási adatok elküldésekor előre jelezni kell, hogy ha két részletben szeretnél fizetni.

 

4. Munka megkezdése

Ha mentorálást rendeltél, miután megérkezett a megbízási díj, elküldjük a belsős üzenőfelületünkhöz az egyedi hozzáférésed. Itt tudod leegyeztetni a kirendelt mentorral a konzultációs időpontokat. Itt előzetes egyeztetésre is van lehetőség a témával kapcsolatban.

Ha segédanyagot vagy témavázlatot rendeltél, akkor a munkadíjjal együtt a rendelt munka minden részletét el kell küldened az info@dogaangyal.hu címre. Utólag nem tudunk módosítani az anyagon.

 

5. A munka befejezése

Ha lejárt a befizetett konzultáció, de még szükséged lenne segítségre, akkor tudsz további alkalmakat rendelni.

Ha segédanyagot vagy témavázlatot kértél, akkor a munka elkészültekor emailben kézbesítjük neked azt. Ha utólag szeretnél változtatni a kézhez kapott anyagon, akkor ennek a díját óradíjban számoljuk, melynek ára 15 000 Ft/óra. (Tehát összességében a kért változtatások határozzák meg az árat.)

 

Ajánlatot kérek