0670/273-3892 H-P 14-18ig

GY.I.K.

Milyen garanciát vállaltok a munkátokra?
Biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb tudásunk szerinti, magas minőségű és plágiummentes dokumentumot kapsz kézhez. Ezen kívül garanciát vállalunk arra is, hogy az általad megadott határidőre elkészítjük a megrendelt anyagot és, hogy minden dokumentum egyedileg készül.

Mit jelent a plágiummentesség?

Plágiumnak az számít, ha más gondolatát veszi át az író, a forrás megjelölése nélkül, így azt sajátjaként tünteti fel. Ha megjelölte a forrást, akkor az nem számít plágiumnak. Ha úgy találod, hogy túl sok a mástól átvett vagy idézett szövegrész, és te több saját gondolatot szeretnél a dolgozatba, attól az még nem plágium, hiszen megfelelően le van hivatkozva. Ebben az esetben jelezd az igényed, és javítjuk a kért részeket.

Tudok az íróval közvetlenül beszélni a munka során?
Igen, létrehoztunk egy saját belsős üzenőfelületet, ahol minden megrendelő tud kommunikálni közvetlenül a kirendelt íróval.

A szakirodalmak listája része a megrendelésnek?
Természetesen. Ez minden anyagnak kötelező eleme, benne van az árban, ugyanúgy, mint a megfelelő hivatkozások és az automatikus tartalomjegyzék.

Adhatok utasításokat a dokumentum tartalmára vonatkozóan?
Igen, ezt mindenképpen figyelembe vesszük az írás során.

Kaphatok részanyagokat a munka folyamán?
Igen, ezt mindig előre egyeztetni kell az íróval a munka megkezdésekor.

Az adataimat titkosan kezelitek?
Természetesen. Semmilyen harmadik félnek nem adjuk ki azokat.

Előfordulhat, hogy egy valakinek már megírt munkát adtok el másnak?
Ez teljességgel ki van zárva, minden anyagunk egyedileg íródik az adott megrendelőnek.

Milyen témákban vállaltok írást?

Nagyon sok témában otthon vagyunk. Az alábbi területeken tudunk segítséget nyújtani: gazdasági témák, pénzügy, marketing, turisztika, emberi erőforrás, jog, politika, irodalom, történelem, pedagógia, élelmiszertudomány. Amiben jelenleg sajnos nem tudunk vállalni: statisztika, orvosi, informatika és szoftveres tervezést igénylő mérnöki feladatok.

Hogyan tudok fizetni?
Egy vagy két részletben, átutalással, vagy PayPal-on keresztül bankkártyás fizetéssel (ez esetben van egy 5%-os extra díj, amit a PayPal felszámol).